понеділок, 13 січня 2020 р.

Документи Хоцьківського РАЦСу - поновлено!


Сьогодні завдяки плідній роботі Алли до БІБЛІОТЕКИ ДОКУМЕНТІВ було додано великий прошарок генеалогічної інформації початку епохи радянської влади, коли за своїм соціальним статусом в записах уже не можна було довідатися, хто були вихідцем з козаків, хто з селян, а хто навіть з колишніх дворян.

Сьогодні додані наступні записи:

1. 1928 рік. Записи про народження. Інформація не повна. Кількість записів - 169, але останній запис обривається на даті 21.11.1928. Ймовірно, що десь в архіві може знаходитися відсутня частина.

2. 1928 рік. Записи про померлих. Інформація не повна. Відсутні 3 перших записи. Чи то при фотографуванні випадково пропущено сторінки, чи вони відсутні. Необхідно при нагоді перевірити.

3. 1929 рік. Записи про шлюби. Інформація не повна. В архіві в цій справі відсутній запис №1. Де він знаходиться і чи зберігся - невідомо.

4. 1929 рік. Записи про померлих. Інформація повна.

5. 1930 рік. Записи про померлих. Інформація повна, хоча й розбита на 3 частини.

6. 1931 рік. Записи про померлих. Інформація повна, розбита на 2 частини.

Також мною напередодні Нового Року також було додано частину документів. А саме:

7. 1921 рік. Записи про шлюби. Інформація повна.

8. 1922 рік. Записи про шлюби. Інформація, ймовірно, повна. Інформація розбита на 2 частини, кожна з яких має різні стандарти і формати запису - можливо бланки відповідної форми скінчилися і другу частину довелося записувати в форматі метричної книги. Також у вказівнику Архіву вказано, що друга частина відноситься до 1923 року. Це потребує перевірки, до того ж якість фотографій другої частини через стан документу недостатньо читабельна. Необхідне перефотографування. Хоча, все ж, більша частина прізвищ може бути прочитана. Є ймовірність, що ці дві частини - не повний перелік записів.

9. 1923 рік. Записи про шлюби. Інформація тільки за Січень-Квітень. Де знаходиться інша частина інформації про шлюби за цей рік - невідомо.

Немає коментарів:

Дописати коментар